Бойна баба изкърти едно от огледалата на Mercedes Brabus GT 63

...
Бойна баба изкърти едно от огледалата на Mercedes Brabus GT 63
Коментари Харесай

В центъра на София: Бойна баба потроши Брабус за 400 бона

Бойна баба изкърти едно от огледалата на Mercedes Brabus GT 63 за 400 000 лв., видя Lupa.bg. Случката се е разиграла в през вчерашния ден в центъра на София. Жената внезапно е решила да пресече, а водачът на скъпото возило не желал да й стопира, което изнервило бойната столичанка. Във видеото се вижда по какъв начин дамата крещи " келеш " и с гняв отива до скъпото возило,а  по-късно изкъртва едно от огледала на Божидар, който предишното лято помля брабуса си след запой в Слънчев бряг.



Жената потегля към возилото



Бабата изкъртва огледалото на младежа



И си потегля удовлетворена, че е потрошила колата

Милионерският наследник Божидар постоянно се хвали с първокласния си метод на живот и скъпите си придобивки за хиляди евро. 19-годишният юноша е наследник на притежател на една от най-големите тържища за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната.



Миналото лято Божидар помля скъпата кола на Слънчака

Божидар постоянно показва лайфстала си, който е обвързван със скъпи коли, марков алкохол и доста купони. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден, само че единствено ден след злополуката получи нова кола - Ламборгини " Урус ", а от няколко месеца още веднъж движи с отремонтирания си мерцедес " Брабус ". 

Момчето написа и своята версия за случката:





Божидар
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР